Om oss

Rikand Inredningar arbetar med försäljning och projektledning av inredning till kontor och offentliga miljöer.
Vi är en oberoende aktör – vilket betyder att vi samarbetar med många olika tillverkare och leverantörer av nya möbler. Allt för att kunna erbjuda bästa lösningen och för att skapa största möjliga mervärde för er. Vi har stor erfarenhet av att genomföra både stora och små projekt och vill att ni ska känna er trygga med oss som partner.

Förutom att kunden alltid står i centrum är våra ledord – engagemang, flexibilitet och lyhördhet. Och en nöjd kund är alltid vår bästa referens.

Rikand Inredningar arbetar med försäljning och projektledning av inredning till kontor och offentliga miljöer.
Vi är en oberoende aktör – vilket betyder att vi samarbetar med många olika tillverkare och leverantörer. Allt för att kunna erbjuda bästa lösningen och för att skapa största möjliga mervärde för er. Vi har stor erfarenhet av att genomföra både stora och små projekt och vill att ni ska känna er trygga med oss som partner.

Förutom att kunden alltid står i centrum är våra ledord – engagemang, flexibilitet och lyhördhet. Och en nöjd kund är alltid vår bästa referens.

TV4_web_008
TV4_insta_007

Vad vi kan hjälpa er med, i delar eller i sin helhet:

- Budgetering
- Inventering
- Inredningsförslag
- Projektledning
- Inköp av lös inredning (arbetsplats, miljömöbler, mattor, gardiner etc.)
- Beställning av fast inredning (specialsnickerier, t ex. receptionsdisk)
- Montering & leverans
- Hyra av möbler

Försäljning av kontorsmöbler och projektledning

Vare sig ni ska flytta kontoret eller vill förändra inredningen i era befintliga lokaler, så är vi här för att hjälpa er genom hela processen.

Alla uppdrag ser olika ut, men gemensamt är att kontoret ska bli funktionellt, spegla kundens vision och att förändringen ska genomföras så smidigt som möjligt. Det kan handla om allt från att köpa in några enstaka möbler till att inreda ett helt nytt kontor. Vi har lång erfarenhet av projektledning och oavsett om ni vill ha ett aktivitetsbaserat eller mera traditionellt kontor, så har vi kunskapen både vad gäller produkterna och genomförandet. Vi blir er partner och samverkar med er interna projektledare, arkitekt och/eller byggledare. Vi lämnar gärna ett kostnadsfritt förslag på hur ett sådant samarbete kan se ut.

5000_full
Vasakronan017

Återbruk/Vintage

Vi tycker att återbruk ska vara inspirerande och kreativt samtidigt som det gör en tjänst för miljön!
Vi har sedan start jobbat med återbruk av möbler och har goda kunskaper om hur man går till väga på bästa sätt. Det finns mycket att välja på när man tittar på återbruk därför har vi etablerat ett flertal kanaler där vi kan hitta rätt vintagemöbler för just er och för att få den där personliga känslan på ert kontor.
Har ni befintliga möbler på ert kontor idag, varför inte ta med sig en del till det nya? Vi hjälper gärna till att inventera det ni har, kanske behöver ni komplettera med nya bordsskivor eller klä om loungefåtöljerna i receptionen.

Vad kännetecknar hållbarhet inom inredningsbranschen och hur man med rätt kunskap närmar sig miljömålen? Val av material ligger i fokus där man satsar på återbruk och möjligheter att genomföra renovering av möblerna. Det bidrar i sin tur till en lång livslängd av produkterna och att de används till fullo. Att rikta in sig på det som går att underhålla och renovera gör att det blir gynnsammare möjligheter för en lång och hållbar användning. En användning där man också låter produkten och materialet få åldras på ett värdigt sätt.

Kundanpassade lösningar

Att kundanpassa sin arbetsplats behöver inte betyda att det blir dyrare, bara mer personligt och profilerat. Kanske vill ni ha ett eget uttryck på arbetsplatsen, eller färgval som matchar era färger i profilmanualen, och varför inte måttbeställda skrivbordsskivor för att maximera utrymmet i er lokal? Vi ordnar detta, helt efter era önskemål!

Vi har ett nära samarbeta med ett flertal arkitektbyråer som kan hjälpa er att få exakt den profil och personliga touch som ni önskar.

TV4_web_020
53865749_371184626941860_5534966768034726326_n
53691623_176675829984355_6172053450896239589_n

Hyra möbler

Hyra möbler

Ni har även möjlighet att hyra er inredning hos oss. Till delar av eller till ett helt kontor? På kort eller lång tid? Möjligheterna är många och vi anpassar oss efter era behov och önskemål. Fördelarna med att hyra är flera, bl.a. kan ni byta delar av inredningen under hyrestiden. En annan fördel är att man inte låser kapital. Vi lämnar gärna en offert.

Kontakt

Om

Rikand Inredningar AB arbetar med försäljning och projektledning av inredning till kontor och offentlig miljö.

Bankgiro: 369-5863
Org.nummer: 556942-4103

Öppettider: Mån-Fre 08:30-17:00 Lör-Sön Stängt 

Öppettider: Mån-Fre 08:30-17:00 Lör-Sön Stängt